Grozs
0
Par Cannelle Bakery

Uzņēmuma pirmsākumi meklējami 1973. gadā, kad tika izcepts pirmais tradicionālās latviešu rudzu maizes klaips.

Kopš tā laika uzņēmums ir audzis, palielinājis savu produktu klāstu un ieguvis atpazīstamību maizes un miltu konditorejas tirgū gan Latvijā, gan arī ārpus tās robežām.

2012. gadā uzņēmumu savā vadībā pārņēma pieredzējuši nozares speciālisti – Ivars Skrebelis un Bruno Ansons, kuri, balstoties uz tradīcijām un aktuālajām nozares tendencēm, nodefinēja galveno uzņēmuma virzienu – augstas kvalitātes saldētas maizes un miltu konditorejas produktu attīstīšanu ar Cannelle Bakery vārdu.

Laika gaitā, ieguldot investīcijas un modernizējot ceptuvi, uzņēmums ir attīstījies atbilstoši Rietumu standartiem un labas pārvaldības principiem: ir ievērojami optimizēti ražošanas procesi un iegādātas jaunas ražošanas iekārtas, iegūts starptautiski atzītais pārtikas drošības sertifikāts British Retail Consortium (BRC) Global Standarts for Food Safety, IFS Foods sertifikāts par pārtikas produktu nekaitīgumu un drošību, kā arī RSPO, Kosher un BIO sertifikāti. 

Mūsu misija

Mēs apmierinam klientu vajadzības ar radošu pieeju, rentabli un visefektīvākajā veidā.

Mūsu zīmoli
Cannelle Bakery

Zīmols ir radīts mūžam aizņemtajam un steidzīgajam pilsētniekam, kurš vēlas dzīvot veselīgi, bet negrib atteikties no ērtībām, ir atvērts jaunām idejām un vēlas iepazīt pasauli.

The American Bagel

Pasaulē labākie zināmie Amerikāņu beigeļi nes The American Bagel vārdu. Tas apvieno tādas labākās īsta Amerikāņu beigeļa īpašības kā garša, struktūra, izskats un smarža.

Saldus maiznieks

2022. gadā Cannelle Bakery ieguldīja rudzu maizes ceha attīstībā, turpinot jau iesāktās Saldus Maiznieks maizes cepšanas tradīcijas.

Krippu

Krippu ir inovatīvs produkts, kas izgatavots pēc īpašas receptes un tehnoloģijas. Krippu galvenā sastāvdaļa ir turku ziņu. Lieliski piemēroti vegāniem!

Vēsture
2023
Visa rudzu maize tiek ražota tikai Kuldīgas ielas ražotnē
Tiek nokārtota BIO sertifikācija un tiek sākta "Krippu" ražošana Satiksmes ielas ražotnē
Tiek izsniegts ASV patents beigeļu gatavošanas procesam
2022
Uzņēmums iegādājas SIA "Saldus Maiznieks", paplašinot piedāvāto produktu klāstu un ražotņu skaitu
Tiek veiktas investīcijas Kuldīgas ielas ražotnē, pielāgojot to rudzu maizes ražošanai
"Riga Food 2022" ietvaros saņemt Zelta diplomu konkursā "Ēdiens kā zāles" par piedāvāto "Graudu maizi bez pievienota cukura"
"Cannelle Bakery" iegādājas turku zirņu krekeru "Krippu" biznesu
2021
Pirmo reizi tiek saņemts IFS Foods sertifikātu
"Biezpiennelle" saņem Finālista titulu "Gulfood 2021" izstādē Dubaijā
Pirmo reizi tiek iegūts Košera sertifikātu
2019
"The American Bagel" saņem Zelta diplomu un medaļu izstādē "Riga Food 2019"
Cannelle Bakery veikusi RSPO palmu eļļas piegādes ķēdes sertifikāciju
2018
Konkursa "Labākais iepakojums Latvijā 2018" nominācijā tirdzniecības iepakojums pārtikas produktiem "Cannelle Bakery" THE AMERICAN BAGEL iepakojums iegūst otro vietu
2017
Pagaidu patenta "Process methods and formulas for making the best tasting American bagel" pieteikums ASV patentu valdē
2016
Pirmo reizi tiek iegūts prestižais BRC Food Certificate
2015
Uzņēmums tiek pārdēvēts par "Cannelle Bakery"
2014
Galvenā uzņēmuma ražotne tiek pārcelta no Skrundas uz Saldu
2013
Tiek izveidots "Cannelle Bakery" zīmols, preču zīme reģistrēta ES
2012
SIA "Matss" bez ražotnes ēkas un zemes iegādājas SIA "Maiznīca Kursa", īpašnieki Ivars Skrebelis, Bruno Ansons
2003
Kombinātu iegādājas SIA "Matss", īpašnieki Larisa un Valdis Pakuļi
1973
Tiek izcepts pirmais tradicionālais latviešu rudzu maizes klaips Saldus rajona patērētāju biedrības maizes kombinātā
Sazinies ar mums

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika