Uzņēmuma pirmsākumi meklējami 1973. gadā, kad tika izcepts pirmais tradicionālās latviešu rudzu maizes klaips.
Kopš tā laika uzņēmums ir audzis, palielinājis savu produktu klāstu un ieguvis atpazīstamību maizes un miltu konditorejas tirgū gan Latvijā, gan arī ārpus tās robežām.
2012. gadā uzņēmumu savā vadībā pārņēma pieredzējuši nozares speciālisti – Ivars Skrebelis un Bruno Ansons, kuri, balstoties uz tradīcijām un aktuālajām nozares tendencēm, nodefinēja galveno uzņēmuma virzienu – augstas kvalitātes saldētas maizes un miltu konditorejas produktu attīstīšanu ar Cannelle Bakery vārdu.
Laika gaitā, ieguldot investīcijas un modernizējot ceptuvi, uzņēmums ir attīstījies atbilstoši Rietumu standartiem un labas pārvaldības principiem: ir ievērojami optimizēti ražošanas procesi un iegādātas jaunas ražošanas iekārtas, iegūts starptautiski atzītais pārtikas drošības sertifikāts British Retail Consortium (BRC) Global Standarts for Food Safety, IFS Foods sertifikāts par pārtikas produktu nekaitīgumu un drošību, kā arī RSPO, Kosher un BIO sertifikāti.
Mēs apmierinam klientu vajadzības ar radošu pieeju, rentabli un visefektīvākajā veidā.
Zīmols ir radīts mūžam aizņemtajam un steidzīgajam pilsētniekam, kurš vēlas dzīvot veselīgi, bet negrib atteikties no ērtībām, ir atvērts jaunām idejām un vēlas iepazīt pasauli.
Pasaulē labākie zināmie Amerikāņu beigeļi nes The American Bagel vārdu. Tas apvieno tādas labākās īsta Amerikāņu beigeļa īpašības kā garša, struktūra, izskats un smarža.
2022. gadā Cannelle Bakery ieguldīja rudzu maizes ceha attīstībā, turpinot jau iesāktās Saldus Maiznieks maizes cepšanas tradīcijas.
Krippu ir inovatīvs produkts, kas izgatavots pēc īpašas receptes un tehnoloģijas. Krippu galvenā sastāvdaļa ir turku ziņu. Lieliski piemēroti vegāniem!