Grozs
0
Krippu - turku zirņu produkti

KRIPPU turku zirņu krekeri satur vairāk nekā 20% olbaltumvielu, kas uzturvērtības ziņā tos ierindo pie olbaltumvielām bagātākajiem produktiem.

KRIPPU pamatsastāvdaļa ir turku zirņi.

Latvijā šis produkts tikai pamazām sāk iekarot savu vietu, taču pasaulē tas ir viens no senākajiem, populārākajiem un plašāk audzētajiem pākšaugiem.

Kāpēc KRIPPU tiek gatavots tieši no turku zirņiem?

  • Proteīns. Tiem ir augsts olbaltumvielu saturs – īpaši piemēroti veģetāriešiem.
  • Šķiedrvielas. Ievērojams daudzums šķiedrvielu, tāpēc tas ir ļoti veselīgs ogļhidrātu avots.
  • Minerālvielas un vitamīni. Satur ievērojamu daudzumu kālija, magnija, dzelzs, vara, cinka un mangāna.

Bagātīgs olbaltumvielu avots

KRIPPU turku zirņu krekeru satur vairāk nekā 20% olbaltumvielu, kas uzturvērtības ziņā tos ierindo pie olbaltumvielām bagātākajiem produktiem. Olbaltumvielas ir nepieciešamas, lai cilvēka organisms varētu funkcionēt un augt.

Bieži olbaltumvielas sauc arī par proteīnu, kas radies no grieķu valodas vārda proteos, kas nozīmē vissvarīgākais. Atšķirībā no taukiem un ogļhidrātiem, olbaltumvielas jeb proteīnu ar citām uzturvielām aizstāt nevar.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika