lv

Par uzņēmumu

Cannelle Bakery pirmsākumi meklējami 1973. gadā, kad  tika izcepts pirmais tradicionālās latviešu rudzu maizes klaips.  Kopš tā laika uzņēmums ir audzis, palielinājis savu produktu klāstu un ieguvis atpazīstamību maizes un miltu konditorejas tirgū gan Latvijā, gan arī ārpus tās robežām. 
 
2012. gadā uzņēmumu savā vadībā pārņēma pieredzējuši nozares speciālisti – Ivars Skrebelis un Bruno Ansons, kuri, balstoties uz tradīcijām un aktuālajām nozares tendencēm, nodefinēja galveno uzņēmuma virzienu – augstas kvalitātes saldētas maizes un miltu konditorejas produktu attīstīšanu ar Cannelle Bakery vārdu. 
 
Laika gaitā, ieguldot investīcijas un modernizējot ceptuvi, uzņēmums ir attīstījies atbilstoši Rietumu standartiem un labas pārvaldības principiem: ir ievērojami optimizēti ražošanas procesi un iegādātas jaunas ražošanas iekārtas, kā arī  iegūts starptautiski atzītais pārtikas drošības sertifikāts British Retail Consortium (BRC) Global Standarts for Food Safety. 
 
Atgriezties sākumlapā