Sākums
Par mums
Produkti
Cannelle Bakery produkti
Rudzu maize
Rudzu maize ar garu derīguma termiņu
Tradicionālā rudzu maize
Grauzdiņi
Maize
Beigeļi
Burgeri un sendvičmaizes
Citas maizes
Fritētie produkti
Biezpiena bumbiņas
Pončiki
Saldā konditoreja
Smilšu mīklas produkti
Maizītes
Kēksi
Īpašie produkti
Sāļā konditoreja
Pīrādziņi
Pīrāgi
Turku zirņu krekeri
Atvērt produktus
Cepumi
Atvērt produktus
Sezonālā produkcija
Atvērt produktus
Mazumtirdzniecībai
Atvērt produktus
Krippu - turku zirņu produkti
Uzzini vairāk
Katalogu lejuplāde
Cannelle Bakery - visi produkti
The American Bagel
Biezpiena bumbiņas
Maize veikalu saldētavām
Pončiki
Rudzu maize un grauzdiņi
Sendviči un citas saldētās maizes
Krippu - turku zirņu produkti
Raksti
Receptes
Vakances
Veikals
Kontakti
Meklēt
Meklēt mājaslapā
Meklēt
LV
lv
Latviešu
en
English
LV
lv
Latviešu
en
English
Grozs
0
Cannelle Bakery
Receptes
Receptes
Izvēlies produktu
Visi produkti
Beigeļi
Citas maizes
Turku zirņu krekeri
Tumšā sēklu maizīte ar Valdorfa salātiem un kūpinātu šķiņķi
Tumšā sēklu maizīte ar Valdorfa salātiem un kūpinātu šķiņķi
Pagatavošana
Spinātu pesto
Pašu gatavots pesto satur C un B vitamīnus, antioksidantus un minerālvielas, jo īpaši kalciju, magniju un dzelzi, kas kopā ar zirņu krekeriem garšo lieliski.
Pagatavošana
Beigelis ar kūpinātu lasi
Beigelis ar kūpinātu lasi
Pagatavošana
Kaņepju staks ar Krippu zirņu krekeriem
Kaņepju staks, pavalgs, aizdars, ikdienā saukts par kaņepju sviestu, ir eļļaina un aromātiska ēdiena piedeva ar veselībai noderīgu vielu buķeti.
Pagatavošana
Melno olīvu mērce
Krippu krekeri lieliski sader ar dažādām mājās gatavotām mērcēm.
Pagatavošana
Panini ar Lapzemes sieru un dzērveņu ievārījumu
Panini ar Lapzemes sieru un dzērveņu ievārījumu
Pagatavošana
Humoss ar zirņu krekeriem
Krēmīgs humoss kopā ar trausliem zirņu krekeriem garšo lieliski! Ātri pagatavojami un veselīgi, jo turku zirņos ir daudz olbaltumvielu un šķiedrvielas.
Pagatavošana
Panini ar grilētiem dārzeņiem
Panini ar grilētiem dārzeņiem
Pagatavošana
Rozā siera krēms
Kazas piena siers satur mazāk tauku nekā govs piena siers un ieviesīs dažādību ēdienkartē. Liesos sierus ēst ir veselīgi un kopā ar trauslajiem zirņu krekeriem garšos lieliski.
Pagatavošana
Gaileņu uzkoda
Gardas un kraukšķīgas sēņu pirkstiņuzkodas bez glutēna, kas lieliski garšos gan ikdienā, gan svētkos.
Pagatavošana
1
2
3
4
iepriekšējā
nākošā
Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.
Piekrītu
Privātuma politika