Grozs
0
Tumšā sēklu maizīte ar Valdorfa salātiem un kūpinātu šķiņķi

Sastāvdaļas

  • Kūpināts šķiņķis
  • Selerijas kāti
  • Āboli
  • Valrieksti
  • Majonēzes mērce
  • Pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Āboliem izgriež serdi un sagriež šķēlītēs. Tās apslaka ar citronu sulu, lai nebrūnētu.
  2. Selerijas kātus sagriež plānās šķēlītēs.
  3. Valriekstus nedaudz sasmalcina.
  4. Majonēzei pievieno nedaudz cukuru.
  5. Visas sastāvdaļas sajauc un sagatavotos salātus liek uz maizes šķēles, kārtojot ar salātu lapām un šķiņķi.
  6. Dekorē ar valriekstiem un pētersīļu zaļumiem.
  7. Maizīti var pārklāt ar otru maizes šķēli.

Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.

Privātuma politika