Uz karsta grila vai plīts virsmas, cukīni un baklažānu apgrilē un, negaidot kamēr tie atdziest, iemarinē.
Marinādi gatavo sajaucot eļļu, sasmalcinātu ķiploku, maltus melnos piparus un baziliku. Var pievienot arī balzamiko etiķi.
Panini maizītes liek uz grila pannas un nedaudz apcep, lai iezīmētos rieviņas.
Abas panini puses apziež ar majonēzi.
Uz apakšējās panini puses virsū liek grilētus dārzeņus, šķēlītēs sagrieztu cūkgaļas fileju (vai cepeti), ripiņās sagrieztas olīvas, pētersīļus un siera šķēles.
Pārklāj ar otru panini maizīti, viegli saspiež un cep uz grila vai krāsnī 180°C 5-8 minūtes (vai tik ilgi, līdz siers izkusis).
Šī mājas lapa izmanto sīkdatnes, lai nodrošinātu jums kvalitatīvu un atbilstošu saturu.