lv

Cannelle Bakery piedalījās „Reaton profesionāļu dienās 2016”

8 Mar 2016
Cannelle Bakery piedalījās „Reaton profesionāļu dienās 2016”
Cannelle Bakery 8. un 9.februārī piedalījās „Reaton profesionāļu dienās 2016”, kas 8. un 9.februārī norisinājās Arēnā Rīga. Šī gada Reaton profesionāļu dienas bija vērienīgākās 18 gadu laikā. Tās apmeklēja gandrīz tūkstoš speciālistu, piedalījās kopumā 30 ražotāju pārstāvji no visas Eiropas, meistarklases rādīja Latvijas labākie pavāri, bet lekcijas lasīja starptautiski atzīti profesionāļi. Tās bija īsti svētki un starptautiska pieredze ikvienam Latvijas pārtikas nozarē strādājošajam, tādēļ mēs - Cannelle Bakery izmantojām iespēju iepazīstināt Reaton klientus ar savu produkciju, īpaši uzsverot tādus izstrādājumus kā mini pīrādziņus, sklandraušus, dažāda veida ciabatu (ar kukurūzu, iesalu) un citus, kas varētu būt piemēroti restorānu, kafejnīcu un bāru piedāvājumam. Cannelle Bakery piedalījās arī „Reaton profesionāļu dienās 2016” Viļņā, kas noritēja 22. un 23.februārī.
Atgriezties sākumlapā