lv

Cannelle Bakery piedalās Reaton profesionāļu dienās 2017

13 Apr 2017
Cannelle Bakery piedalās Reaton profesionāļu dienās 2017
Cannelle Bakery veiksmīgi piedalījās vērienīgajās Reaton profesionāļu dienās 2017, kas pulcināja restorānu, kafejnīcu, viesnīcu un mazumtirdzniecības profesionāļus uz plašu produktu izstādi un meistarklašu programmu. Mūsu uzņēmumam tās izvērsās par izstāžu maratonu , jo 7. un 8.februārī bijām Tallinā, 15.-16.februārī Rīgā un 21.-22.februārī Viļņā. Reaton Pārtikas profesionāļu dienas nav klientu dienas to klasiskajā izpratnē, tās ir nozares speciālistu tikšanās vieta, iespēja uzzināt pasaules jaunumus pārtikas nozarē un noskatīties labāko vietējo un ārzemju pavāru meistarklases. Arī Cannelle Bakery bija gandarīti uzklausīt atzinīgos vērtējumus. Reaton profesionāļu dienās Rīgā arī viens no mūsu izcilākajiem pavāriem Mārtiņš Rītiņš uzslavēja mūsu uzņēmuma produkciju, īpaši atzinīgi novērtējot pīrādziņus ar kūpinātu gaļu.
Atgriezties sākumlapā