lv

Tumšā sēklu maizīte ar Valdorfa salātiem un kūpinātu šķiņķi

Tumšā sēklu maizīte ar Valdorfa salātiem un kūpinātu šķiņķi

Nepieciešamās sastāvdaļas

Kūpināts šķiņķis, selerijas kāti, āboli, valrieksti, majonēzes mērce, pētersīļu zaļumi.

Gatavošana

Āboliem izgriež serdi un sagriež šķēlītēs. Tās apslaka ar citronu sulu, lai nebrūnētu. Selerijas kātus sagriež plānās šķēlītēs.Valriekstus nedaudz sasmalcina.Majonēzei pievieno nedaudz cukuru. Visas sastāvdaļas sajauc un sagatavotos salātus liek uz maizes šķēles, kārtojot ar salātu lapām un šķiņķi. Dekorē ar valriekstiem un pētersīļu zaļumiem. Maizīti var pārklāt ar otru maizes šķēli.

Atgriezties sākumlapā