lv

Garšīgākie amerikāņu beigeļi vietā, kur jūs necerēsiet tos atrast.

20 Jun 2017
Garšīgākie amerikāņu beigeļi vietā, kur jūs necerēsiet tos atrast.
Amerikāņu uzņēmējs Alans Amrons (Alan Amron, dzimis Ņujorkā, Bruklinā) sava ceļojuma laikā nogaršoja labākos amerikāņu beigeļus (American Bagel) mūžā.

Maiznīca Cannelle Bakery cep dažāda veida maizi un smalkmaizītes Eiropā kopš 1973. gada, bet tikai 2017. gadā, kad Alans Amrons kādā ziemas rītā apēda brokastīs tās cepto amerikāņu beigeli, maiznīca sāka tirgot beigeļus arī ārpus Eiropas.

Kopš tā rīta Alans Amrons Cannelle Bakery ceptos amerikāņu beigeļus ēd katru dienu, vairākus mēnešus pēc kārtas.

"Biju pārsteigts, ka maiznīca Eiropā spēj izcept garšīgākus amerikāņu beigeļus nekā Amerikā.

Es pērku beigeļus iepakojumos pa 6 (ātri sasaldētus uzreiz pēc pagatavošanas), tad atsaldēju un ēdu svaigus vai uzgrauzdēju tosterī.

Neviens amerikāņu beigelis negaršo tik labi!" – saka Alans Amrons. Ja ēdat brokastis, jums jānogaršo Cannelle Bakery ceptie amerikāņu beigeļi (American Bagels).

Cannelle Bakery ceptais American BagelTM garšo tik labi, ka tā recepti un cepšanas metodes aizsargā Amerikas Savienoto Valstu Tiesību akts par patentiem.

Meklējam distributorus ASV un Kanādā.

Tiekamies 25.-27. jūnijam Fancy Food Show izstādē Ņujorkā!
Atgriezties sākumlapā